Cautare

3409 de rezultate pentru "accidentat 2 ian 2010 crasna salaj lukacs zoltan" (3.06 secunde)
Ministrul PNL al Transporturilor, Ludovic Orban, a declarat, luni, la Palatul Parlamentului, ca decizia luata in cazul sau de procurorii Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie demonstreaza faptul ca el nu a accidentat pe nimeni, nu a fugit de la locul accidentului si nici nu a incercat sa ascunda adevarul.
Site-ul a scris despre SUV-ul Dacia intr-un articol cu titlul "Dacia Duster+2, fratele maimare al lui Duster" si arata ca "Duster+2" ar putea fi comercializat sub numele de Kanjara.
Pe langa absentele lui Arbeloa (suspendat) si Khedira (accidentat), tehnicianul portughez l-a "pierdut" si pe Angel di Maria, care s-a accidentat la ultimul antrenament al "galacticilor".
Dupa ce, in primul meci din 2012, disputat la Giurgiu, craiovenii nu au putut folosi doi jucatorii importanti, canadianul Steve Ross si americanul LeVar Seals, la antrenamentul de miercuri s-a accidentat si capitanul echipei, Branislav Tomic.
Scorul final a fost 3-2 pentru ros-albastri. ... Golul lui Tucudean, din finalul partidei, nu a schimbat nimic din ecuatia luptei pentru titlu, partida incheindu-se cu scorul de 3-2 pentru ros-albastri.
Din pacate, s-a accidentat acum". ... "Mutu n-a jucat in ultimul timp, a fost accidentat, era mai greu sa-l chem dupa o luna in care nu a jucat la echipa de club in mod constant.
Din pacate, s-a accidentat acum", a punctat Piturca. ... "Adi n-a jucat in ultimul timp, a fost accidentat. Era mai greu sa-l chem dupa o luna in care nu a jucat la echipa de club in mod constant.
E accidentat. ... Accidentat, Tamas se recupereaza si el la sala sotiei. De Craciun, Tamas si sotia lui au hotarat sa devina din nou parinti.
Ministrul de Interne, Lucian Bode, a clarificat, luni, ca politistul care a accidentat mortal o fetita de 11 ani pe o trecere de pietoni nu se afla intr-o misiune de urgenta.
Politistul care a accidentat-o mortal pe Raisa si-a depus cerere de concediu, potrivit unor surse apropiate anchetei.
Politia Capitalei dezminte, luni, ca agentul care a accidentat-o mortal pe Raisa, fetita de 11 ani, mergea sa predea Educatie rutiera in scoli.
Paun, Gonzalez - Ashkovski, Luckassen, Stefanescu REZERVE: Began, Ninaj, Barbut, Fulop, Vasvari, Ispas, Golofca, Tudorie, Damascan ABSENTI: Achahbar (accidentat) ANTRENOR: ... Jutric (accidentat) ANTRENOR: Constantin Giurescu
Ar fi interesant de vazut cum ar fi procedat Politia americana sau britanica daca vreun slujbas de la ambasadele Romaniei de pe acolo ar fi lovit si accidentat, sau omorat, vreun cetatean de-al lor.
"Ungur Cristian, fiul unui cunoscut doctor local, a accidentat patru persoane, ruland neautorizat cu un Alfa Romeo de culoare rosie, cu numarul de inmatriculare CS 23 CRI, pe aeroportul din Caranasebes in timpul desfasurarii etapei a doua a Campionatului National de Viteza", potrivit unui comunicat trimis de ofiterul de presa al Federatiei Romane de Motociclism, Marc Sandu.
Motociclistul accidentat de Monica Macovei este inca internat in spital
Un agent de politie din Oravita a accidentat un copil de 11 ani. Politistul mergea impreuna cu un coleg la o cercetare intr-un alt caz.
3, nu s-a asigurat la executarea manevrei de mers inapoi, moment in care a surprins si accidentat grav pe P. ... Sura Mare, nu a respectat semnificatia indicatoarelor "Ocolire" si "Trecere pentru pietoni", situatie in care a surprins si accidentat grav pe B.
Cand a ajuns la intersectia cu Calea Vitan, a circulat pe terasamentul liniilor de tramvai si nu a respectat semnificatia indicatorului "Ocolire" instalat la inceputul refugiului pietonal, situatie in care a surprins si accidentat pe T. ... Accidentat grav, T.
10, a surprins si accidentat grav pe G. ... Valea Ialomitei, a surprins si accidentat grav pe M. ALEXANDRU de 32 de ani din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea strazii la culoarea rosie a semaforului pietonal.
Un barbat din Sinesti, judetul Iasi a fost pus sub acuzare dupa ce a accidentat mortal un vacar. Accidentul in care a fost implicat Petru Cristian Carp (36 de ani) s-a petrecut la sfarsitul lunii noiembrie 2009.
google-analytics.com